Spuneți-ne opinia dvs.!

Ați folosit un produs Galénic și doriți să ne împărtășiți experiența avută? Opinia dvs. este importantă pentru noi și pentru celelalte cliente Galénic.


Accesați pagine produsului preferat și dați click pe ”Scrieți o opinie”.

Mențiuni legale

I / Menţiuni legale

Editor
LABORATOARELE GALÉNIC
Societate pe Acţiuni Simplificată cu capital de 38250 €
Al cărei sediu social este în 45, Place Abel Gance – 92100 BOULOGNE
Tel : 33 (0)5 63 58 88 00
RCS/Registrul Comerţului Nanterre 403 270 622 Cod TVA intracomunitar : FR 39403 270 622

Director de publicaţie
Sarah MICHEL-STEVENS – Directoarea Mărcii GALÉNIC

Webmaster
Credite Ghost | Les Gens + logo

Amfitrion
Societatea CIS VALLEY, Societate Anonimă Simplificată cu capital de 2 500 000 Euros, înregistrată la Registrul Comerțului din BORDEAUX, cu numărul B 410 100 747, al cărei sediu social se află pe Chemin de l’Hermite BP 70081 - 33523 BRUGES

Condiții generale
Aceste condiții generale stabilesc condițiile de utilizare ale site-ului "LABORATOARE GALENIC" pe care le acceptați tacit atunci când consultați acest site.

Dacă nu le acceptați, vă rugăm să părăsiți acest site.În cazul în care sunteți minor, vă angajați să consultați acest site numai în prezența părinților sau a tutorelui care vor fi acceptat aceste condiții.Aceste condiții pot fi modificate în orice moment, fără notificare.

LABORATOARE Galenic își rezervă dreptul de a modifica acest site, serviciile (denumite în continuare "Servicii") și / sau Termenii si Condițiile acestui site. Toate modificările vor intra în vigoare imediat după postarea pe Site-ul http://www.galenic.com. În cazul în care utilizatorul continuă să utilizeze acest site si serviciile site-ului, acesta va fi considerat a fi acceptat aceste modificări complet și, prin urmare, termenii modificați de utilizare.

 

II / CONDIŢII DE UTILIZARE

Acest Site este supus legii franceze.
Site-ul LABORATOARE GALENIC, consultabil la http://www.galenic.com (denumit în continuare "Site-ul") vă este oferit în anumite condiții, pe care vă angajați să le cunoașteți și să le respectați.
Aceste condiții sunt definite în prezentul document. Utilizarea, consultarea Site-ului sunt limitate la scopuri personale și necomerciale. În general, vă este interzisă utilizarea în totalitate sau parțială a site-ului în scopuri ilicite (drepturi de autor) sau contrar acestor termeni de utilizare. Prin folosirea acestui site, sunteți de acord să respectați condițiile de utilizare, așa cum sunt afișate la data consultării. 

Obiectul Site-ului
Acest site a fost creat pentru a vă furniza informații cu privire la LABORATOARELE GALENIC. Site-ul nu constituie o ofertă cu caracter obligatoriu. Prezentul Site diseminează informații de bază non-contractuale cu privire la LABORATOARELE GALENIC, cu scopul de a descrie toate produsele sale, dar fără a dori să ofere achiziționarea directă a produsului sau a serviciului (cu excepția cazului menționat altfel). În măsura în care actualizarea acestui site este efectuată luând în considerare toate activitățile, s-ar putea întâmpla ca unele informații noi sau anunțuri să nu fie valabile la momentul difuzării lor sau sunt pur și simplu depășite. LABORATOARELE GALENIC nu pot garanta, în pofida tuturor eforturilor, actualizarea perfectă a tuturor informațiilor sau știrilor afișate pe Site.

Înregistrare
Nu este obligatorie înregistrarea pe site și puteți citi conținutul său fără a vă înregistra. Site-ul poare dezvălui informații cu caracter personal atunci când sunt necesare pentru  identificarea, interpelarea sau urmărirea penală a oricărui individ care să prejudicieze sau să afecteze (în mod intenționat sau neintenționat) drepturile sau proprietatea Site-ului sau a altor utilizatori ai site-ului sau oricare altă persoană care ar putea fi lezată de astfel de activități.

Garanție
LABORATOARELE GALENIC se angajează să asigure conformitatea conținutului site-ului său cu prevederile legale franceze.

LABORATOARELE GALENIC se angajează, în special, să nu distribuie date care încalcă drepturile părților terțe, cu caracter violent, pornografic sau defăimător, și să nu distribuie conținut ilegal, inclusiv rasist, xenofob, pedofil sau care atentează, astfel, la demnitatea umană. LABORATOARELE GALENIC nu garantează acuratețea sau caracterul complet al informațiilor conținute pe acest site.

Documentele pe care le distribuie pe cale electronică de pe acest site au fost recitite de numeroase ori; cu toate acestea, ele pot conține erori. Dacă găsiți erori, vă rugăm să ne anunțați prin formularul de contact,  LABORATOARELE GALENIC vor efectua corecțiile necesare. Textele distribuite pot fi, de asemenea, actualizate între momentul în care le-ați vizualizat și momentul în care ați luat la cunoștință, respectiv de aceste actualizări. LABORATOARELE GALENIC nu garantează în niciun fel că aceste informații sunt exacte, complete și actuale.

Utilizarea sfaturilor oferite pe Site
Site-ul vă pune la dispoziție aplicații informatice pentru diagnostice on-line și ghiduri care conțin sfaturi de frumusețe/sănătate pentru a vă oferi consiliere cu privire la îngrijire.

Această punere la dispoziție nu implică niciun transfer de drepturi de proprietate anexate Aplicațiilor. Vi s-a acordat numai o licență pentru a utiliza aceste aplicații în mod exclusiv și pentru uz privat. Ca atare, vă este interzis să copiați sau să reproduceți toate sau o parte din Aplicații, prin orice mijloace și pe orice suport, existente sau viitoare, să efectuați traducerea Aplicațiilor în orice altă limbă sau limbaj  sau să adaptați Aplicațiile.

LABORATOARELE GALENIC nu pot fi ținute responsabile pentru consecințele, directe sau indirecte ale și / sau pentru orice daune care ar afecta, din cauza defectuozității sau a pirateriei Aplicațiilor. Mai mult decât atât, LABORATOARELE GALENIC nu-si asumă nicio obligație în ceea ce priveşte rezultatul, ci numai în ceea ce priveşte recomandările ce vă vor fi făcute.

În cele din urmă, LABORATOARELE GALENIC nu oferă nicio garanție explicită sau implicită, și nu își asumă nicio responsabilitate pentru utilizarea acestor sfaturi și produse recomandate. Acestea sunt date doar ca o îndrumare și trebuie să fie confirmate de către profesioniști.

Pentru informații suplimentare și / sau nelămuriri, ne puteți contacta prin formularul de contact.

Responsabilitate
Chiar dacă LABORATOARELE GALENIC iau măsurile necesare pentru a asigura fiabilitatea informațiilor și a serviciilor de pe acest site, acestea nu pot fi considerate responsabile pentru erori, omisiuni, viruși sau rezultate care ar putea fi obținute prin utilizarea lor frauduloasă. Site-ul nu este ținut, de fapt, decât de o simplă obligație de mijloace.

LABORATOARELE GALENIC, funcționarii sau angajații nu sunt ținuți răspunzători:
- pentru orice fel de daune care rezultă din conectarea, accesul sau utilizarea acestui Site
- pentru daune care rezultă direct sau indirect din utilizarea acestui Site sau din utilizarea informațiilor disponibile pe aceasta.
- daune directe sau indirecte care rezultă din utilizarea acestui site, inclusiv orice pierderi de exploatare, pierderi financiare sau comerciale sau pierderea unui program sau a unor date în orice sistem de informații, chiar și în cazul în care LABORATOARELE GALENIC au fost informate despre posibilitatea unor astfel de daune.
Mai mult, în general, LABORATOARELE GALENIC nu oferă nicio garanție, expresă sau implicită, în ceea ce privește Site-ul, complet sau parțial.

Utilizatorii se angajează să nu introducă, în mod intenționat sau neintenționat, un virus sau orice alt tip de fișier, care să afecteze funcționarea Site-ului; într-un astfel de caz, aceștia vor fi exclusiv și pe deplin responsabili.

În spiritul respectului pentru toți, LABORATOARELE GALENIC vor putea intenta proces vizitatorilor neadecvaţi.

Utilizatorul declară și garantează că el cunoaște caracteristicile și constrângerile Internetului, mai ales că transmiterea de date și informații prin Internet au doar o fiabilitate tehnică relativă, că acestea circulă pe rețele eterogene cu diferite caracteristici și capabilități tehnice, care perturbă sau împiedică accesul în anumite perioade.

LABORATOARELE GALENIC depun eforturi pentru a menține accesul la paginile sale timp de 7 zile din 7 zile și 24 de ore din 24, dar nu au nicio obligație de a face acest lucru. Așadar, accesul poate fi întrerupt, în special din motive de întreținere și de modernizare. LABORATOARELE GALENIC își rezervă dreptul, în orice moment și fără notificare, să modifice, să suspende sau chiar să întrerupă accesul la întregul sau la o parte a Site-ului, inclusiv la mijloacele sale de expresie în cadrul site-ului, un caz particular făcând referire la link-uri către alte site-uri. LABORATOARELE GALENIC nu sunt în niciun fel responsabile pentru orice astfel de întreruperi și pentru consecințele care pot rezulta pentru utilizator sau orice terță parte.

În niciun caz LABORATOARELE GALENIC nu pot fi considerate responsabile pentru pierderea datelor sau pentru deteriorări asociate cu aceste date. Orice informație sau consiliere furnizată de Site nu va fi interpretată ca o garanție.

In plus, hyperlink-urile pot duce la o consultare a site-urilor externe gestionate de către terțe părți. Pe aceste pagini web, LABORATOARELE GALENIC nu au niciun control, nu dau nicio garanție pentru informațiile disponibile pe alte site-uri și nu sunt responsabile pentru conținutul lor. Conectarea la orice alt site se face pe propriul dvs. risc.

Drepturi de proprietate intelectuală
Întregul conținut al acestui site și al componentelor sale individuale (toate numele produselor sau mărcilor menționate, arhitectură, texte, fotografii, imagini, ilustrații ...) constituie proprietatea exclusivă a LABORATOARELOR GALENIC sau a furnizorilor săi de servicii tehnice și este protejat de legislația franceză și internațională privind drepturile de autor și de proprietate intelectuală.

Atragem atenția utilizatorilor asupra faptului că fotografiile sau simbolurile speciale pot constitui, de asemenea, drepturi de proprietate intelectuală.

Toate drepturile de reproducere, reprezentare și comunicare publică sunt rezervate, inclusiv cele vizuale, fotografice, iconografice sau altele.

Reproducerea integrală sau parțială a site-ului pe orice suport electronic este strict interzisă fără permisiunea expresă a directorului publicației.

Mărcile comerciale și logo-urile de pe acest site au fost înregistrate, reproducerea lor constituie o infracțiune.

Toate drepturile de utilizare sunt rezervate. În conformitate cu articolul L.122-4 din Codul proprietății intelectuale, orice reprezentare sau reproducere care nu este autorizată în mod expres, în totalitate sau parțial, și prin orice mijloace, este ilegală și constituie o infracțiune sancționată de articolele L. 335-2 și urm., conform codului de proprietate intelectuală.

Mențiunea "LABORATOARELE GALENIC", urmată de numele site-ului, este necesară pentru orice publicare a unui document de pe site-ul web. Exemplu: "© LABORATOARELE GALENIC, care rezultă din http://www.galenic.com site-ul web. Toate drepturile de reproducere rezervate ».

Date personale
LABORATOARELE GALENIC nu solicită nicicând comunicarea datelor personale (nume, adresa, adresa de e-mail, profesie ...). Cu toate acestea, pentru a obține informații specifice sau pentru a primi anumite documente, vi se poate cere să vă înregistrați, prin furnizarea anumitor date cu caracter personal.

LABORATOARELE GALENIC vă informează că datele personale pe care le puteți furniza on-line sunt exclusiv pentru utilizarea de către LABORATOARELOR GALENIC sau de către orice altă entitate care aparține grupului PIERRE FABRE, și care este responsabil pentru gestionarea și conservarea lor. Aceste date nu vor fi dezvăluite altor părți terțe, cu excepția terțelor părți care găzduiesc site-ul sau care intervin asupra conținutului sau sunt implicate în gestionarea acestuia.

LABORATOARELE GALENIC vor lua măsurile rezonabile la dispoziția acestora, pentru a păstra confidențialitatea acestor date cu caracter personal.

LABORATOARELE GALENIC vă informează că baza lor de date cu caracter personal a făcut obiectul unei declarații către Comisia Națională Informatică și de Libertate (CNIL), cu numărul 1864407.

Mai mult decât atât, LABORATOARELE GALENIC vă reamintesc că, în conformitate cu legea "Informaticii și a libertăților" din 6 ianuarie 1978, aveți dreptul de a accesa, modifica, rectifica și șterge datele personale.

Aveți posibilitatea să vă exercitați acest drept în orice moment, contactându-ne  prin formularul de contact sau scriindu-ne la următoarea adresă:

Informații serviciu / consiliere GALENIC PO Box 100  81506 CEDEX LAVAUR
Modificările vor fi operate cât mai curând posibil dar nu mai târziu de opt zile (8) lucrătoare de la primirea cererii dvs.
Ori de câte ori vor fi colectate de pe site date cu caracter personal, condițiile legale de colectare și / sau modificare a datelor colectate vor fi menționate în mod expres.
Cu acordul dvs. prealabil, LABORATOARELE GALENIC vă pot trimite prin e-mail materiale de marketing direct sau buletine informative.
Informațiile colectate prin înregistrarea pe pagina web sunt, de asemenea, destinate utilizării de către LABORATOARELE GALENIC pentru a trimite oferte comerciale sau promoționale condiționate de obținerea mai întâi a acordului "opt in" din partea dvs.
Dacă vă abonați la serviciile de informare prin poșta electronică ( "buletin informativ"), puteți solicita să nu primiți astfel de mesaje fie prin modalitatea indicată mai sus, fie urmând instrucțiunile de la sfârșitul fiecărui e-mail pe care îl primiți.

Utilizarea acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate in cazurile anterior prevazute si libera circulatie a acestor date, in conformitate cu prevederile DIRECTIVEI 95/46/CE a PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI A CONSILIULUI din 24 octombrie 1995 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Cookies și alți martori de conexiune
Pentru a efectua activități statistice (de exemplu, estimarea ratei de utilizare a site-ului), pentru a îmbunătăți navigarea dvs. (de exemplu, configurația preferată sau optimizarea site-ului nostru pentru un anumit browser și un anumit tip de ecran color) și din motive de securitate (de exemplu, pentru a determina originea spam-ului), LABORATOARELE GALENIC vor trebui să colecteze date despre dvs. prin intermediul unor variabile de mediu, prin utilizarea "cookies".

Un "cookie" este un program mic de calculator care reprezintă un fișier de date digitale trimise către browser-ul dvs. de la un server web și stocate pe hard disk-ul computerului, pe tabletă sau telefon (denumite în continuare în mod colectiv "echipamente ").

În sensul prezentei secțiuni, termenul "cookies" se referă la orice tehnologie care face obiectul articolului 32-II din Legea din 6 ianuarie 1978 modificată.

Unele "cookies" pot conține informații private pentru a vă recunoaște ca un utilizator fizic și / sau pentru a identifica echipamentul. Ele permit site-ului să identifice părțile din activitatea noastră care vă interesează și, astfel, pentru a vă oferi un conținut care să se potrivească intereselor dv. Se reamintește în acest sens că termenul de valabilitate a informațiilor înregistrate de "cookies" în echipamentul dvs. nu poate depăși 13 luni.

Site-ul folosește "cookies", pentru a face statistici (de exemplu, estimarea numărului de vizite pe site, zone geografice unde sunt situați utilizatorii), pentru a îmbunătăți funcționarea site-ului și navigarea (de exemplu, focalizarea sau optimizarea site-ului nostru pentru un anumit de browser și un anumit tip de ecran color) și pentru a asigura siguranța navigației prin combaterea, în special, a fraudei și a e-mailurilor nedorite.

"Cookies"-urile terțelor părți ar putea, de asemenea, fi stocate pe echipamentul dvs. și sunt proiectate pentru a personaliza și / sau de a îmbunătăți conținutul, inclusiv în scopuri de publicitate, care pot fi utilizate în timpul navigării. În funcție de suport, mai multe "cookies" ale terțelor părți ar putea fi înregistrate, inclusiv:

• "cookies" de rețele sociale pot fi instalate pe echipamentul dvs. atunci când vizitați unul dintre suporturile noastre, pe care sunt publicate conținuturi din rețelele sociale. Vă invităm să citiți politica de gestionare "cookies" pentru rețele sociale pe site-urile de rețele sociale în cauză.

• "Cookies" Flash® sunt fișiere stocate de software-ul Flash®, care este instalat pentru a vizualiza obiecte dinamice, cum ar fi elemente grafice sau filme de animație. Și "cookies" Flash® pot fi instalate din utilizarea aplicației Flash®. Vă invităm să citiți politica de gestionare "cookies" Flash® pe site-ul societății care a publicat această aplicație software.

• "cookies" direcționate, definite de către o terță parte, cum ar fi un agent de publicitate, pot fi folosite pentru a oferi reclame care se potrivesc cel mai bine cu sau țintesc interesele dvs. De exemplu, ar putea fi vorba de a prezenta reclame pentru produsele noastre atunci când vizitați alte site-uri. De asemenea, acestea limitează numărul de afișări ale unei reclame și ajută la măsurarea eficienței unei campanii de publicitate. Aceste "cookies" sunt de asemenea folosite pentru a urmări mișcările pe diferite site-uri web.

Mai mult decât atât, este posibil de a plasa "cookies" care ne aparțin pe suporturile aparținând unor părți terțe cu care suntem parteneri care difuzează reclame pentru mărcile și / sau produsele noastre. Aceste "cookies" sunt destinate în primul rând pentru a vă prezenta conținut adaptat intereselor dvs. și pentru a înregistra consultarea conținutului nostru (inclusiv publicitatea).

Prin continuarea vizitei pe site-ul nostru, acceptați că noi folosim "cookies", în conformitate cu ceea ce este descris în această secțiune.

Browser-ele de internet sunt de obicei configurate astfel încât să accepte "cookies". Aveți posibilitatea să vă opuneți și să le refuzați sau să le eliminați. În acest scop, le puteți elimina din echipamentul dvs., verificând pagina de ajutor a browser-ului utilizat, sau să vă opuneți înregistrării de "cookies" prin dezactivarea acestei funcții în browser-ul dvs.

Pentru a modifica aceste setări, mergeți la "Opțiuni" sau "Preferințe" în browser-ul dvs. Următoarele link-uri, pentru cele mai utilizate browsere pot fi utile pentru a afla mai multe despre aceste setări. În caz contrar, utilizați "Help" de pe browser-ul dvs. pentru a obține mai multe detalii.

Setări cookie-uri în browser-ul Chrome

Modalitățile de dezactivare a "cookies" sunt specificate pe site-ul web al Comisiei Naționale Informatice și Libertăți (CNIL), în secțiunea privind "cookie-uri și alte mijloace de urmărire" și disponibile la următoarea adresă: http : //www.cnil.fr

Amintiți-vă că, dacă utilizați echipamente diferite în locații diferite, va trebui să vă asigurați că fiecare browser conține setări privind preferințele pentru cookie-uri.

Vă puteți schimba oricând alegerea în ceea ce privește acceptarea sau respingerea "cookies-urilor" noastre.

Vă rugăm să rețineți că, dacă dezactivați "cookies", o parte din conținutul site-ului va fi inaccesibil și nu veți putea avea acces la toate caracteristicile acestui site.

Securitate
Dat fiind faptul că Internetul este o rețea deschisă, LABORATOARELE GALENIC nu pot garanta că date sale nu vor fi utilizate în mod abuziv de către terți.

LABORATOARELE GALENIC nu controlează riscurile asociate cu funcționarea internetului și atrag atenția asupra existenței unor riscuri posibile în ceea ce privește pierderile ocazionale de date sau deteriorări sau atentate la confidențialitatea datelor transmise prin Internet.

Link-uri
LABORATOARELE GALENIC pot furniza link-uri către alte site-uri în interiorul și în afara Grupului. Aceste site-uri sunt independente de Site-ul LABORATOARELOR GALENIC.

LABORATOARELE GALENIC nu editează și nici nu controlează sursele și conținutul acestor site-uri sau legăturile acestora cu alte site-uri.

Link-urile către aceste site-uri nu constituie aprobarea, validarea sau adeziunea LABORATOARELOR GALENIC cu privire la conținutul acestor site-uri.

LABORATOARELE GALENIC nu pot fi, prin urmare, considerate responsabile pentru conținutul, produsele, serviciile, publicitatea, cookie-uri sau alte elemente ale acestor site-uri precum și pentru orice daune sau pierderi, efective sau pretinse, care decurg din sau în legătură cu utilizarea unor astfel de informații, servicii sau date disponibile pe aceste site-uri.

Crearea link-urilor hipertext către Site nu poate fi făcută fără acordul prealabil scris al LABORATOARELOR GALENIC. Orice solicitare de autorizare trebuie să fie transmisă prin formularul de contact. Orice utilizare neautorizată constituie o încălcare pedepsită prin lege.

Forum pe Site
Site-ul oferă internauților spații în care aceștia ne pot contacta sau ne pot adresa întrebări prin intermediul formularului de contact sau la adresa:

Informații serviciu / consiliere GALENIC

PO Box 100    81506 CEDEX LAVAUR

Toate mesajele postate pe aceste forumuri exprimă punctele de vedere ale autorilor lor. Cu toate acestea, site-ul este responsabil pentru conținutul acestui forum, și persoanele care au responsabilități în acest sens pot șterge sau pot să nu răspundă mesajelor care sunt inacceptabile, ilegale sau nu sunt în conformitate cu Termenii și Condițiile Generale de față.

Astfel, participanții garantează că nu vor transmite conținut:
- cu caracter publicitar deghizat;
- cu caracter fals sau eronat;
- susceptibil de încălcare a drepturilor literare, artistice, mărci comerciale și drepturi industriale sau de altă natură ale unor terțe părți, cum ar fi drepturile la imagine și dreptul la respectarea vieții private;
- cu caracter abuziv, calomnios, defăimător, rasist, xenofob, revizionist sau care aduc atingere onoarei sau reputației altora;
- care incită la discriminare, la exprimarea unor sentimente de ură la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane din cauza originii lor sau a apartenenței sau a neapartenenței lor la o etnie, națiune, rasă sau religie;
- care amenință o persoană sau un grup de persoane; care încalcă  ordinea publică și pot face obiectul unor proceduri civile sau penale sau calomnioase;
- cu caracter anticonstituțional, extremist sau care provin de la grupuri interzise prin lege;
- care incită la un delict, crimă, sinucidere și acte de terorism sau care fac apologia crimelor, actelor de terorism, crimelor de război sau crimelor împotriva umanității;
- cu caracter pornografic, imoral sau contrar demnității umane;
- permițând părților terțe să achiziționeze aplicație software piratată, direct sau indirect, numere de serie de aplicație software, aplicații software care permit acte de piraterie și de intruziune în sistemele informatice și de telecomunicații, precum și, în general, orice aplicație software sau instrument care încalcă drepturile altora și siguranța persoanelor și a bunurilor;
- care conțin viruși sau orice altă aplicație care ar fi de natură să perturbe sau să prejudicieze aplicația software, echipamentul hardware si calculatoarele Site-ului sau ale utilizatorilor săi;- care generează lanțuri de scrisori de tip spam.

Utilizatorul se obligă să respecte imaginea și reputația site-ului și să nu se angajeze în declarații și / sau orice acțiuni care afectează Site-ul.
În cazul încălcării legilor în vigoare, a moralei, a condițiilor de utilizare prezentate sau pentru orice alt motiv interpretat la discreția sa, Site-ul își rezervă dreptul de a închide aceste forumuri pentru o perioadă limitată sau permanent și de a șterge informațiile și trimiterile la astfel de informații.

LABORATOARELE GALENIC își rezervă posibilitatea discreționară de a publica sau nu părerea dvs. sau site-uri web pe forumurile sale, de a modifica, adapta sau de a le traduce în orice limbă, în toate formele și pe toate suporturile, de a le păstra on-line sau de a le șterge în orice moment și fără a fi nevoie să vă informeze.

Dispoziții diverse
În măsura în care orice prevedere a acestor Termeni și condiții și-ar pierde valabilitatea sau dacă acestea ar conține o lacună, dispoziția în cauză ar fi înlocuită cu una care s-ar apropia cel mai mult de cea inițială din punct de vedere al interpretării legale.

Dacă nu sunteți mulțumit de întregul sau de o parte din acest site, de forumul sau dacă nu sunteți de acord cu acești termeni de utilizare, singurul remediu este de a înceta utilizarea Site-ului.

Navigarea dvs. pe site sau utilizarea generală a site-ului presupune în mod necesar că ați citit acești Termeni și Condiții, precum și că i-ați acceptat pe deplin.

Acești termeni și condiții sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legislația franceză. Pentru orice întrebări referitoare la acești termeni și condiții sau întrebări sau comentarii pe site sau pe spațiul de comunicare, contactați-ne prin formularul de contact.

Drept aplicabil și Tribunale competente
Aceste condiții generale sunt supuse legislatiei Uniunii Europene si in completarea legii franceze. În cazul în care soluționarea cale amiabilă nu este posibilă, instanțele din Nanterre au competența exclusivă de a soluționa orice litigiu legat de nerespectarea acestora.