Spuneți-ne opinia dvs.!

Ați folosit un produs Galénic și doriți să ne împărtășiți experiența avută? Opinia dvs. este importantă pentru noi și pentru celelalte cliente Galénic.


Accesați pagine produsului preferat și dați click pe ”Scrieți o opinie”.

Mențiuni legale și Politica de confidențialitate

I / Menţiuni legale

Editor
LABORATOARELE GALÉNIC
Societate pe Acţiuni Simplificată cu capital de 38250 €
Al cărei sediu social este în 45, Place Abel Gance – 92100 BOULOGNE
Tel : 33 (0)5 63 58 88 00
RCS/Registrul Comerţului Nanterre 403 270 622 Cod TVA intracomunitar : FR 39403 270 622

Director de publicaţie
Sarah MICHEL-STEVENS – Directoarea Mărcii GALÉNIC

Webmaster
Credite Ghost | Les Gens + logo

Amfitrion
Societatea CIS VALLEY, Societate Anonimă Simplificată cu capital de 2 500 000 Euros, înregistrată la Registrul Comerțului din BORDEAUX, cu numărul B 410 100 747, al cărei sediu social se află pe Chemin de l’Hermite BP 70081 - 33523 BRUGES

Condiții generale
Aceste condiții generale stabilesc condițiile de utilizare ale site-ului "LABORATOARE GALENIC" pe care le acceptați tacit atunci când consultați acest site.

Dacă nu le acceptați, vă rugăm să părăsiți acest site.În cazul în care sunteți minor, vă angajați să consultați acest site numai în prezența părinților sau a tutorelui care vor fi acceptat aceste condiții.Aceste condiții pot fi modificate în orice moment, fără notificare.

LABORATOARE Galenic își rezervă dreptul de a modifica acest site, serviciile (denumite în continuare "Servicii") și / sau Termenii si Condițiile acestui site. Toate modificările vor intra în vigoare imediat după postarea pe Site-ul http://www.galenic.com. În cazul în care utilizatorul continuă să utilizeze acest site si serviciile site-ului, acesta va fi considerat a fi acceptat aceste modificări complet și, prin urmare, termenii modificați de utilizare.

 

II / CONDIŢII DE UTILIZARE

Acest Site este supus legii franceze.
Site-ul LABORATOARE GALENIC, consultabil la http://www.galenic.com (denumit în continuare "Site-ul") vă este oferit în anumite condiții, pe care vă angajați să le cunoașteți și să le respectați.
Aceste condiții sunt definite în prezentul document. Utilizarea, consultarea Site-ului sunt limitate la scopuri personale și necomerciale. În general, vă este interzisă utilizarea în totalitate sau parțială a site-ului în scopuri ilicite (drepturi de autor) sau contrar acestor termeni de utilizare. Prin folosirea acestui site, sunteți de acord să respectați condițiile de utilizare, așa cum sunt afișate la data consultării. 

Obiectul Site-ului
Acest site a fost creat pentru a vă furniza informații cu privire la LABORATOARELE GALENIC. Site-ul nu constituie o ofertă cu caracter obligatoriu. Prezentul Site diseminează informații de bază non-contractuale cu privire la LABORATOARELE GALENIC, cu scopul de a descrie toate produsele sale, dar fără a dori să ofere achiziționarea directă a produsului sau a serviciului (cu excepția cazului menționat altfel). În măsura în care actualizarea acestui site este efectuată luând în considerare toate activitățile, s-ar putea întâmpla ca unele informații noi sau anunțuri să nu fie valabile la momentul difuzării lor sau sunt pur și simplu depășite. LABORATOARELE GALENIC nu pot garanta, în pofida tuturor eforturilor, actualizarea perfectă a tuturor informațiilor sau știrilor afișate pe Site.

Înregistrare
Nu este obligatorie înregistrarea pe site și puteți citi conținutul său fără a vă înregistra. Site-ul poare dezvălui informații cu caracter personal atunci când sunt necesare pentru  identificarea, interpelarea sau urmărirea penală a oricărui individ care să prejudicieze sau să afecteze (în mod intenționat sau neintenționat) drepturile sau proprietatea Site-ului sau a altor utilizatori ai site-ului sau oricare altă persoană care ar putea fi lezată de astfel de activități.

Garanție
LABORATOARELE GALENIC se angajează să asigure conformitatea conținutului site-ului său cu prevederile legale franceze.

LABORATOARELE GALENIC se angajează, în special, să nu distribuie date care încalcă drepturile părților terțe, cu caracter violent, pornografic sau defăimător, și să nu distribuie conținut ilegal, inclusiv rasist, xenofob, pedofil sau care atentează, astfel, la demnitatea umană. LABORATOARELE GALENIC nu garantează acuratețea sau caracterul complet al informațiilor conținute pe acest site.

Documentele pe care le distribuie pe cale electronică de pe acest site au fost recitite de numeroase ori; cu toate acestea, ele pot conține erori. Dacă găsiți erori, vă rugăm să ne anunțați prin formularul de contact,  LABORATOARELE GALENIC vor efectua corecțiile necesare. Textele distribuite pot fi, de asemenea, actualizate între momentul în care le-ați vizualizat și momentul în care ați luat la cunoștință, respectiv de aceste actualizări. LABORATOARELE GALENIC nu garantează în niciun fel că aceste informații sunt exacte, complete și actuale.

Utilizarea sfaturilor oferite pe Site
Site-ul vă pune la dispoziție aplicații informatice pentru diagnostice on-line și ghiduri care conțin sfaturi de frumusețe/sănătate pentru a vă oferi consiliere cu privire la îngrijire.

Această punere la dispoziție nu implică niciun transfer de drepturi de proprietate anexate Aplicațiilor. Vi s-a acordat numai o licență pentru a utiliza aceste aplicații în mod exclusiv și pentru uz privat. Ca atare, vă este interzis să copiați sau să reproduceți toate sau o parte din Aplicații, prin orice mijloace și pe orice suport, existente sau viitoare, să efectuați traducerea Aplicațiilor în orice altă limbă sau limbaj  sau să adaptați Aplicațiile.

LABORATOARELE GALENIC nu pot fi ținute responsabile pentru consecințele, directe sau indirecte ale și / sau pentru orice daune care ar afecta, din cauza defectuozității sau a pirateriei Aplicațiilor. Mai mult decât atât, LABORATOARELE GALENIC nu-si asumă nicio obligație în ceea ce priveşte rezultatul, ci numai în ceea ce priveşte recomandările ce vă vor fi făcute.

În cele din urmă, LABORATOARELE GALENIC nu oferă nicio garanție explicită sau implicită, și nu își asumă nicio responsabilitate pentru utilizarea acestor sfaturi și produse recomandate. Acestea sunt date doar ca o îndrumare și trebuie să fie confirmate de către profesioniști.

Pentru informații suplimentare și / sau nelămuriri, ne puteți contacta prin formularul de contact.

Responsabilitate
Chiar dacă LABORATOARELE GALENIC iau măsurile necesare pentru a asigura fiabilitatea informațiilor și a serviciilor de pe acest site, acestea nu pot fi considerate responsabile pentru erori, omisiuni, viruși sau rezultate care ar putea fi obținute prin utilizarea lor frauduloasă. Site-ul nu este ținut, de fapt, decât de o simplă obligație de mijloace.

LABORATOARELE GALENIC, funcționarii sau angajații nu sunt ținuți răspunzători:
- pentru orice fel de daune care rezultă din conectarea, accesul sau utilizarea acestui Site
- pentru daune care rezultă direct sau indirect din utilizarea acestui Site sau din utilizarea informațiilor disponibile pe aceasta.
- daune directe sau indirecte care rezultă din utilizarea acestui site, inclusiv orice pierderi de exploatare, pierderi financiare sau comerciale sau pierderea unui program sau a unor date în orice sistem de informații, chiar și în cazul în care LABORATOARELE GALENIC au fost informate despre posibilitatea unor astfel de daune.
Mai mult, în general, LABORATOARELE GALENIC nu oferă nicio garanție, expresă sau implicită, în ceea ce privește Site-ul, complet sau parțial.

Utilizatorii se angajează să nu introducă, în mod intenționat sau neintenționat, un virus sau orice alt tip de fișier, care să afecteze funcționarea Site-ului; într-un astfel de caz, aceștia vor fi exclusiv și pe deplin responsabili.

În spiritul respectului pentru toți, LABORATOARELE GALENIC vor putea intenta proces vizitatorilor neadecvaţi.

Utilizatorul declară și garantează că el cunoaște caracteristicile și constrângerile Internetului, mai ales că transmiterea de date și informații prin Internet au doar o fiabilitate tehnică relativă, că acestea circulă pe rețele eterogene cu diferite caracteristici și capabilități tehnice, care perturbă sau împiedică accesul în anumite perioade.

LABORATOARELE GALENIC depun eforturi pentru a menține accesul la paginile sale timp de 7 zile din 7 zile și 24 de ore din 24, dar nu au nicio obligație de a face acest lucru. Așadar, accesul poate fi întrerupt, în special din motive de întreținere și de modernizare. LABORATOARELE GALENIC își rezervă dreptul, în orice moment și fără notificare, să modifice, să suspende sau chiar să întrerupă accesul la întregul sau la o parte a Site-ului, inclusiv la mijloacele sale de expresie în cadrul site-ului, un caz particular făcând referire la link-uri către alte site-uri. LABORATOARELE GALENIC nu sunt în niciun fel responsabile pentru orice astfel de întreruperi și pentru consecințele care pot rezulta pentru utilizator sau orice terță parte.

În niciun caz LABORATOARELE GALENIC nu pot fi considerate responsabile pentru pierderea datelor sau pentru deteriorări asociate cu aceste date. Orice informație sau consiliere furnizată de Site nu va fi interpretată ca o garanție.

In plus, hyperlink-urile pot duce la o consultare a site-urilor externe gestionate de către terțe părți. Pe aceste pagini web, LABORATOARELE GALENIC nu au niciun control, nu dau nicio garanție pentru informațiile disponibile pe alte site-uri și nu sunt responsabile pentru conținutul lor. Conectarea la orice alt site se face pe propriul dvs. risc.

Drepturi de proprietate intelectuală
Întregul conținut al acestui site și al componentelor sale individuale (toate numele produselor sau mărcilor menționate, arhitectură, texte, fotografii, imagini, ilustrații ...) constituie proprietatea exclusivă a LABORATOARELOR GALENIC sau a furnizorilor săi de servicii tehnice și este protejat de legislația franceză și internațională privind drepturile de autor și de proprietate intelectuală.

Atragem atenția utilizatorilor asupra faptului că fotografiile sau simbolurile speciale pot constitui, de asemenea, drepturi de proprietate intelectuală.

Toate drepturile de reproducere, reprezentare și comunicare publică sunt rezervate, inclusiv cele vizuale, fotografice, iconografice sau altele.

Reproducerea integrală sau parțială a site-ului pe orice suport electronic este strict interzisă fără permisiunea expresă a directorului publicației.

Mărcile comerciale și logo-urile de pe acest site au fost înregistrate, reproducerea lor constituie o infracțiune.

Toate drepturile de utilizare sunt rezervate. În conformitate cu articolul L.122-4 din Codul proprietății intelectuale, orice reprezentare sau reproducere care nu este autorizată în mod expres, în totalitate sau parțial, și prin orice mijloace, este ilegală și constituie o infracțiune sancționată de articolele L. 335-2 și urm., conform codului de proprietate intelectuală.

Mențiunea "LABORATOARELE GALENIC", urmată de numele site-ului, este necesară pentru orice publicare a unui document de pe site-ul web. Exemplu: "© LABORATOARELE GALENIC, care rezultă din http://www.galenic.com site-ul web. Toate drepturile de reproducere rezervate ».

Date personale
LABORATOARELE GALENIC nu solicită nicicând comunicarea datelor personale (nume, adresa, adresa de e-mail, profesie ...). Cu toate acestea, pentru a obține informații specifice sau pentru a primi anumite documente, vi se poate cere să vă înregistrați, prin furnizarea anumitor date cu caracter personal.

LABORATOARELE GALENIC vă informează că datele personale pe care le puteți furniza on-line sunt exclusiv pentru utilizarea de către LABORATOARELOR GALENIC sau de către orice altă entitate care aparține grupului PIERRE FABRE, și care este responsabil pentru gestionarea și conservarea lor. Aceste date nu vor fi dezvăluite altor părți terțe, cu excepția terțelor părți care găzduiesc site-ul sau care intervin asupra conținutului sau sunt implicate în gestionarea acestuia.

LABORATOARELE GALENIC vor lua măsurile rezonabile la dispoziția acestora, pentru a păstra confidențialitatea acestor date cu caracter personal.

LABORATOARELE GALENIC vă informează că baza lor de date cu caracter personal a făcut obiectul unei declarații către Comisia Națională Informatică și de Libertate (CNIL), cu numărul 1864407.

Mai mult decât atât, LABORATOARELE GALENIC vă reamintesc că, în conformitate cu legea "Informaticii și a libertăților" din 6 ianuarie 1978, aveți dreptul de a accesa, modifica, rectifica și șterge datele personale.

Aveți posibilitatea să vă exercitați acest drept în orice moment, contactându-ne  prin formularul de contact sau scriindu-ne la următoarea adresă:

Informații serviciu / consiliere GALENIC PO Box 100  81506 CEDEX LAVAUR
Modificările vor fi operate cât mai curând posibil dar nu mai târziu de opt zile (8) lucrătoare de la primirea cererii dvs.
Ori de câte ori vor fi colectate de pe site date cu caracter personal, condițiile legale de colectare și / sau modificare a datelor colectate vor fi menționate în mod expres.
Cu acordul dvs. prealabil, LABORATOARELE GALENIC vă pot trimite prin e-mail materiale de marketing direct sau buletine informative.
Informațiile colectate prin înregistrarea pe pagina web sunt, de asemenea, destinate utilizării de către LABORATOARELE GALENIC pentru a trimite oferte comerciale sau promoționale condiționate de obținerea mai întâi a acordului "opt in" din partea dvs.
Dacă vă abonați la serviciile de informare prin poșta electronică ( "buletin informativ"), puteți solicita să nu primiți astfel de mesaje fie prin modalitatea indicată mai sus, fie urmând instrucțiunile de la sfârșitul fiecărui e-mail pe care îl primiți.

Utilizarea acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate in cazurile anterior prevazute si libera circulatie a acestor date, in conformitate cu prevederile DIRECTIVEI 95/46/CE a PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI A CONSILIULUI din 24 octombrie 1995 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Cookies și alți martori de conexiune
Pentru a efectua activități statistice (de exemplu, estimarea ratei de utilizare a site-ului), pentru a îmbunătăți navigarea dvs. (de exemplu, configurația preferată sau optimizarea site-ului nostru pentru un anumit browser și un anumit tip de ecran color) și din motive de securitate (de exemplu, pentru a determina originea spam-ului), LABORATOARELE GALENIC vor trebui să colecteze date despre dvs. prin intermediul unor variabile de mediu, prin utilizarea "cookies".

Un "cookie" este un program mic de calculator care reprezintă un fișier de date digitale trimise către browser-ul dvs. de la un server web și stocate pe hard disk-ul computerului, pe tabletă sau telefon (denumite în continuare în mod colectiv "echipamente ").

În sensul prezentei secțiuni, termenul "cookies" se referă la orice tehnologie care face obiectul articolului 32-II din Legea din 6 ianuarie 1978 modificată.

Unele "cookies" pot conține informații private pentru a vă recunoaște ca un utilizator fizic și / sau pentru a identifica echipamentul. Ele permit site-ului să identifice părțile din activitatea noastră care vă interesează și, astfel, pentru a vă oferi un conținut care să se potrivească intereselor dv. Se reamintește în acest sens că termenul de valabilitate a informațiilor înregistrate de "cookies" în echipamentul dvs. nu poate depăși 13 luni.

Site-ul folosește "cookies", pentru a face statistici (de exemplu, estimarea numărului de vizite pe site, zone geografice unde sunt situați utilizatorii), pentru a îmbunătăți funcționarea site-ului și navigarea (de exemplu, focalizarea sau optimizarea site-ului nostru pentru un anumit de browser și un anumit tip de ecran color) și pentru a asigura siguranța navigației prin combaterea, în special, a fraudei și a e-mailurilor nedorite.

"Cookies"-urile terțelor părți ar putea, de asemenea, fi stocate pe echipamentul dvs. și sunt proiectate pentru a personaliza și / sau de a îmbunătăți conținutul, inclusiv în scopuri de publicitate, care pot fi utilizate în timpul navigării. În funcție de suport, mai multe "cookies" ale terțelor părți ar putea fi înregistrate, inclusiv:

• "cookies" de rețele sociale pot fi instalate pe echipamentul dvs. atunci când vizitați unul dintre suporturile noastre, pe care sunt publicate conținuturi din rețelele sociale. Vă invităm să citiți politica de gestionare "cookies" pentru rețele sociale pe site-urile de rețele sociale în cauză.

• "Cookies" Flash® sunt fișiere stocate de software-ul Flash®, care este instalat pentru a vizualiza obiecte dinamice, cum ar fi elemente grafice sau filme de animație. Și "cookies" Flash® pot fi instalate din utilizarea aplicației Flash®. Vă invităm să citiți politica de gestionare "cookies" Flash® pe site-ul societății care a publicat această aplicație software.

• "cookies" direcționate, definite de către o terță parte, cum ar fi un agent de publicitate, pot fi folosite pentru a oferi reclame care se potrivesc cel mai bine cu sau țintesc interesele dvs. De exemplu, ar putea fi vorba de a prezenta reclame pentru produsele noastre atunci când vizitați alte site-uri. De asemenea, acestea limitează numărul de afișări ale unei reclame și ajută la măsurarea eficienței unei campanii de publicitate. Aceste "cookies" sunt de asemenea folosite pentru a urmări mișcările pe diferite site-uri web.

Mai mult decât atât, este posibil de a plasa "cookies" care ne aparțin pe suporturile aparținând unor părți terțe cu care suntem parteneri care difuzează reclame pentru mărcile și / sau produsele noastre. Aceste "cookies" sunt destinate în primul rând pentru a vă prezenta conținut adaptat intereselor dvs. și pentru a înregistra consultarea conținutului nostru (inclusiv publicitatea).

Prin continuarea vizitei pe site-ul nostru, acceptați că noi folosim "cookies", în conformitate cu ceea ce este descris în această secțiune.

Browser-ele de internet sunt de obicei configurate astfel încât să accepte "cookies". Aveți posibilitatea să vă opuneți și să le refuzați sau să le eliminați. În acest scop, le puteți elimina din echipamentul dvs., verificând pagina de ajutor a browser-ului utilizat, sau să vă opuneți înregistrării de "cookies" prin dezactivarea acestei funcții în browser-ul dvs.

Pentru a modifica aceste setări, mergeți la "Opțiuni" sau "Preferințe" în browser-ul dvs. Următoarele link-uri, pentru cele mai utilizate browsere pot fi utile pentru a afla mai multe despre aceste setări. În caz contrar, utilizați "Help" de pe browser-ul dvs. pentru a obține mai multe detalii.

Setări cookie-uri în browser-ul Chrome

Modalitățile de dezactivare a "cookies" sunt specificate pe site-ul web al Comisiei Naționale Informatice și Libertăți (CNIL), în secțiunea privind "cookie-uri și alte mijloace de urmărire" și disponibile la următoarea adresă: http : //www.cnil.fr

Amintiți-vă că, dacă utilizați echipamente diferite în locații diferite, va trebui să vă asigurați că fiecare browser conține setări privind preferințele pentru cookie-uri.

Vă puteți schimba oricând alegerea în ceea ce privește acceptarea sau respingerea "cookies-urilor" noastre.

Vă rugăm să rețineți că, dacă dezactivați "cookies", o parte din conținutul site-ului va fi inaccesibil și nu veți putea avea acces la toate caracteristicile acestui site.

Securitate
Dat fiind faptul că Internetul este o rețea deschisă, LABORATOARELE GALENIC nu pot garanta că date sale nu vor fi utilizate în mod abuziv de către terți.

LABORATOARELE GALENIC nu controlează riscurile asociate cu funcționarea internetului și atrag atenția asupra existenței unor riscuri posibile în ceea ce privește pierderile ocazionale de date sau deteriorări sau atentate la confidențialitatea datelor transmise prin Internet.

Link-uri
LABORATOARELE GALENIC pot furniza link-uri către alte site-uri în interiorul și în afara Grupului. Aceste site-uri sunt independente de Site-ul LABORATOARELOR GALENIC.

LABORATOARELE GALENIC nu editează și nici nu controlează sursele și conținutul acestor site-uri sau legăturile acestora cu alte site-uri.

Link-urile către aceste site-uri nu constituie aprobarea, validarea sau adeziunea LABORATOARELOR GALENIC cu privire la conținutul acestor site-uri.

LABORATOARELE GALENIC nu pot fi, prin urmare, considerate responsabile pentru conținutul, produsele, serviciile, publicitatea, cookie-uri sau alte elemente ale acestor site-uri precum și pentru orice daune sau pierderi, efective sau pretinse, care decurg din sau în legătură cu utilizarea unor astfel de informații, servicii sau date disponibile pe aceste site-uri.

Crearea link-urilor hipertext către Site nu poate fi făcută fără acordul prealabil scris al LABORATOARELOR GALENIC. Orice solicitare de autorizare trebuie să fie transmisă prin formularul de contact. Orice utilizare neautorizată constituie o încălcare pedepsită prin lege.

Forum pe Site
Site-ul oferă internauților spații în care aceștia ne pot contacta sau ne pot adresa întrebări prin intermediul formularului de contact sau la adresa:

Informații serviciu / consiliere GALENIC

PO Box 100    81506 CEDEX LAVAUR

Toate mesajele postate pe aceste forumuri exprimă punctele de vedere ale autorilor lor. Cu toate acestea, site-ul este responsabil pentru conținutul acestui forum, și persoanele care au responsabilități în acest sens pot șterge sau pot să nu răspundă mesajelor care sunt inacceptabile, ilegale sau nu sunt în conformitate cu Termenii și Condițiile Generale de față.

Astfel, participanții garantează că nu vor transmite conținut:
- cu caracter publicitar deghizat;
- cu caracter fals sau eronat;
- susceptibil de încălcare a drepturilor literare, artistice, mărci comerciale și drepturi industriale sau de altă natură ale unor terțe părți, cum ar fi drepturile la imagine și dreptul la respectarea vieții private;
- cu caracter abuziv, calomnios, defăimător, rasist, xenofob, revizionist sau care aduc atingere onoarei sau reputației altora;
- care incită la discriminare, la exprimarea unor sentimente de ură la adresa unei persoane sau a unui grup de persoane din cauza originii lor sau a apartenenței sau a neapartenenței lor la o etnie, națiune, rasă sau religie;
- care amenință o persoană sau un grup de persoane; care încalcă  ordinea publică și pot face obiectul unor proceduri civile sau penale sau calomnioase;
- cu caracter anticonstituțional, extremist sau care provin de la grupuri interzise prin lege;
- care incită la un delict, crimă, sinucidere și acte de terorism sau care fac apologia crimelor, actelor de terorism, crimelor de război sau crimelor împotriva umanității;
- cu caracter pornografic, imoral sau contrar demnității umane;
- permițând părților terțe să achiziționeze aplicație software piratată, direct sau indirect, numere de serie de aplicație software, aplicații software care permit acte de piraterie și de intruziune în sistemele informatice și de telecomunicații, precum și, în general, orice aplicație software sau instrument care încalcă drepturile altora și siguranța persoanelor și a bunurilor;
- care conțin viruși sau orice altă aplicație care ar fi de natură să perturbe sau să prejudicieze aplicația software, echipamentul hardware si calculatoarele Site-ului sau ale utilizatorilor săi;- care generează lanțuri de scrisori de tip spam.

Utilizatorul se obligă să respecte imaginea și reputația site-ului și să nu se angajeze în declarații și / sau orice acțiuni care afectează Site-ul.
În cazul încălcării legilor în vigoare, a moralei, a condițiilor de utilizare prezentate sau pentru orice alt motiv interpretat la discreția sa, Site-ul își rezervă dreptul de a închide aceste forumuri pentru o perioadă limitată sau permanent și de a șterge informațiile și trimiterile la astfel de informații.

LABORATOARELE GALENIC își rezervă posibilitatea discreționară de a publica sau nu părerea dvs. sau site-uri web pe forumurile sale, de a modifica, adapta sau de a le traduce în orice limbă, în toate formele și pe toate suporturile, de a le păstra on-line sau de a le șterge în orice moment și fără a fi nevoie să vă informeze.

Dispoziții diverse
În măsura în care orice prevedere a acestor Termeni și condiții și-ar pierde valabilitatea sau dacă acestea ar conține o lacună, dispoziția în cauză ar fi înlocuită cu una care s-ar apropia cel mai mult de cea inițială din punct de vedere al interpretării legale.

Dacă nu sunteți mulțumit de întregul sau de o parte din acest site, de forumul sau dacă nu sunteți de acord cu acești termeni de utilizare, singurul remediu este de a înceta utilizarea Site-ului.

Navigarea dvs. pe site sau utilizarea generală a site-ului presupune în mod necesar că ați citit acești Termeni și Condiții, precum și că i-ați acceptat pe deplin.

Acești termeni și condiții sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legislația franceză. Pentru orice întrebări referitoare la acești termeni și condiții sau întrebări sau comentarii pe site sau pe spațiul de comunicare, contactați-ne prin formularul de contact.

Drept aplicabil și Tribunale competente
Aceste condiții generale sunt supuse legislatiei Uniunii Europene si in completarea legii franceze. În cazul în care soluționarea cale amiabilă nu este posibilă, instanțele din Nanterre au competența exclusivă de a soluționa orice litigiu legat de nerespectarea acestora.

 

 

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

 

Ne angajăm să vă respectăm confidențialitatea, respectând toate legile și reglementările aplicabile protecției datelor, inclusiv Regulamentul General privind Protecția Datelor (UE) 2016/679 („GDPR”).

Prezenta politică urmărește să vă ofere informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le colectăm de la dumneavoastră sau pe care ni le puneți la dispoziție și modul în care vor fi prelucrate de noi. Vă rugăm să citiți cu atenție cele ce urmează, pentru a înțelege punctul de vedere și practicile noastre cu privire la datele dumneavoastră cu caracter personal și modul în care le vom trata.

  1. CINE SUNTEM

Operatorul de date este A&D PHARMA MARKETING&SALES SERVICES SRL, o societate română cu sediul social în Mogosoaia, Str. ciobanului, nr. 133, jud. ilfov („Societatea”). Pentru mai multe informații referitoare la Societate, vă rugăm să vizitați http://www.adpharma-ms.com.

  1. CE TIP DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRĂM, ÎN CE SCOPURI ȘI ÎN BAZA CĂROR TEMEIURI?

Societatea va colecta anumite informații („date cu caracter personal”) în legătură cu persoane fizice identificate sau care pot duce la identificarea unor persoane fizice, care ne sunt furnizate direct de persoana vizata (de exemplu, nume, prenume, adresă poștală, adresă de e-mail, număr de telefon) sau indirect (de exemplu, adresa IP).

Vom prelucra datele cu caracter personal în următoarele scopuri, în baza temeiurilor legale indicate pentru fiecare dintre acestea astfel cum este detaliat în cuprinsul prezentei politici de confidențialitate.

2.1.     Navigarea pe site-ul web. Utilizarea cookie-urilor

Atunci când vizitați site-ul nostru web, utilizăm cookie-uri pentru a colecta automat informații cu caracter tehnic care pot identifica utilizatorul, cum ar fi adresa IP, tipul de browser de internet folosit pentru navigarea pe site-ul nostru web, sistemul dumneavoastră de operare, denumirea domeniului sau gazda domeniului prin intermediul căruia utilizatorul navighează pe site-ul web.

Principalul scop al utilizării cookie-urilor este să vă ajute să aveți parte de o experiență de navigare îmbunătățită și, de asemenea, în scopuri de publicitate, pentru a vă putea oferi un conținut individualizat și adaptat intereselor și preferințelor dumneavoastră. Drept urmare, în măsura în care v-ați exprimat acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor, le vom utiliza pentru a vă oferi o experiență personalizată și relevantă de navigare pe site-ul nostru web și pentru a înțelege modul în care interacționați cu conținutul nostru publicitar.

Pentru mai multe informații despre utilizarea cookie-urilor pe acest site web și scopurile în care acestea sunt utilizate, precum și cu privire la posibilitățile de a controla și/sau dezactiva cookie-urile, vă rugăm să consultați Politica noastră privind cookie-urile.

2.2.    Răspunsul la întrebările, solicitările sau reclamațiile dumneavoastră

Vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, precum nume, prenume, adresă de e-mail, numărul de telefon și orice alte informații sau detalii pe care ni le veți putea furniza în cadrul corespondenței, pentru a vă soluționa și a răspunde la întrebările, reclamațiile sau solicitările dumneavoastră, în funcție de canalul de comunicare prin care ne contactați, conform descrierii de mai jos.

 

Scop

Temei legal

Durată

1

Oferirea de răspunsuri la întrebările, reclamațiile sau solicitările dumneavoastră prin corespondență electronică (e-mail) sau telefon

Prelucrarea are la bază un interes legitim, permițându-ne să oferim răspunsuri la întrebările, reclamațiile sau solicitările dumneavoastră.

4 ani de la soluționarea solicitării

 

2.3.    Campanii promoționale

Vom prelucra date cu caracter personal colectate de la dumneavoastră prin completarea formularelor de participare de pe site-ul nostru web sau alte formulare similare pentru a organiza campanii promoționale și/sau concursuri, sau pentru a acorda premii câștigătorilor campaniilor promoționale, precum și pentru a analiza eficacitatea campaniilor noastre promoționale. În cazul în care vom colecta date precum seria și numărul cărții de identitate sau codul numeric personal, acestea vor fi colectate și folosite în scopul de mai sus doar pentru a ne conforma obligațiilor fiscale legate de premiile acordate câștigătorilor campaniilor și/sau concursurilor. Participarea dumneavoastră la astfel de campanii promoționale și/sau concursuri este voluntară. Drept urmare, dumneavoastră decideți dacă să ne oferiți datele dumneavoastră cu caracter personal, prin completarea formularelor de participare pe site-ul nostru web sau a altor formulare similare prevăzute de regulamentele campaniilor promoționale sau ale concursurilor.

 

 

Scop

Temei legal

Durată

1

Organizarea campaniilor promoționale și/sau a concursurilor

Interes legitim

4 ani de la data colectării datelor

2

Prelucrarea datelor câștigătorilor campaniilor promoționale în scopul acordării premiului și, de asemenea, în scopul respectării cerințelor legale fiscale.

Obligație legală, obligație contractuală

4 ani de la data colectării datelor

 

Nu vom publica pe site-ul nostru web numele, prenumele, fotografia sau alte date cu caracter personal ale câștigătorilor campaniei promoționale și/sau concursului, decât dacă persoana vizată ne-a oferit consimțământul său în acest sens.

 

 

2.4.    Comunicări de marketing direct

Putem prelucra datele cu caracter personal pentru a vă informa despre produsele și serviciile noastre, oferte promoționale și pentru abonarea la buletinele informative. Ca regulă generală, aceste date cu caracter personal vor fi prelucrate în scopuri de marketing direct doar cu consimțământul dumneavoastră și prin utilizarea canalelor de comunicare (de ex. e-mail, sms etc.) cu care ați fost de acord atunci când v-ați exprimat consimțământul. Cu toate acestea, în măsura în care ne-ați comunicat adresa dumneavoastră de e-mail cu ocazia achiziționării unui produs sau serviciu de la noi, putem folosi adresa de e-mail, în conformitate cu prevederile legale în vigoare care ne permit să vă transmitem comunicări comerciale cu privire la produse sau servicii similare, pe baza interesului nostru legitim în acest sens; în acest caz, la obținerea adresei de e-mail de la dumneavoastră și ulterior, odată cu fiecare mesaj de marketing pe care vi-l putem trimite, vă vom oferi posibilitatea de a vă opune acestei utilizări a adresei de e-mail (dezabonare).

 

 

Scop

Categorii de date prelucrate

Temei legal

Durată

1

Comunicări de marketing direct prin intermediul newsletter-ului

Astfel cum acestea au fost furnizate de către persoana vizată la exprimarea consimțământului său, de ex. nume și prenume, adresă de e-mail, număr de telefon.

Consimțământ

4 ani de la momentul obținerii datelor sau până la momentul retragerii consimțământului, oricare dintre cele două momente survine primul

 

2.5.     Achiziționarea de produse online (daca este cazul)

Vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în vederea dezvoltării, respectării și încheierii contractului de cumpărare pentru produsele pe care le-ați achiziționat prin intermediul site-ului web www.profertil.ro . În special, trebuie să aveți în vedere următoarele:

Dacă alegeți opțiunea de salvare a cardului, vă exprimați consimțământul în vederea prelucrării detaliilor indicate (datelor dumneavoastră) în scopul activării cardului dumneavoastră. Codul de securitate al cardului (CVV sau CVC) se utilizează numai pentru efectuarea achiziției și nu va fi ulterior stocat sau prelucrat ca parte a detaliilor de plată. Consimțământul exprimat de către dumneavoastră asupra activării acestei funcții înseamnă că datele dumneavoastră vor apărea automat în câmpurile relevante atunci când faceți achiziții viitoare, astfel încât nu va mai trebui să introduceți din nou detaliile pentru fiecare achiziție nouă, deoarece acestea vor fi considerate corecte și valabile. Puteți modifica sau șterge datele despre carduri în orice moment la secțiunea contul dumneavoastră Stocăm și transmitem detaliile cardului dumneavoastră în conformitate cu standardele internaționale de confidențialitate și securitate pentru cardurile de credit și de debit. Utilizarea acestei funcții poate necesita modificarea parolei de acces din motive de securitate. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că  atunci când utilizați site-ul web, securitatea datelor dumneavoastră depinde și de utilizarea și stocarea corectă de către dumneavoastră a anumitor coduri confidențiale.

 

Scop

Categorii de date prelucrate

Temei legal

Durată

1

Achiziționarea de produse online

Nume, prenume, adresă, adresa de e-mail, număr de telefon, date bancare (numărul cardului bancar, numele deținătorului cardului, CVV/CVC)

Obligație contractuală

4 ani de la momentul achiziționării produselor

 

2.6.    Procesul de recrutare

Dacă alegeți să aplicați la un loc de muncă prin intermediul site-ului web, în calitate de candidat, Societatea prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal în scopul desfășurarii activităților specifice de recrutare pentru anumite posturi vacante în cadrul Societății.

Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază demersurile la cererea dumneavoastră pentru încheierea unui contract de muncă. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea Societății de a vă avea în vedere în procesul de recrutare pentru diferite posturi.

 

Scop

Categorii de date prelucrate

Temei legal

Durată

1

Recrutare

Datele conținute în CV, precum și în celelalte documente trimise de către candidat, precum: nume, prenume, adresă, adresa de e-mail, număr de telefon, experiență profesională, preferințe, date privind educația, calificări, etc.

Interes legitim

Pe durata desfășurării procesului de recrutare

2

Stocarea CV-ului după terminarea procesului de recrutare

Datele conținute în CV, precum și în celelalte documente trimise de către candidat, precum: nume, prenume, adresă, adresa de e-mail, număr de telefon, experiență profesională, preferințe, date privind educația, calificări, etc.

Consimțământ

1 an de la data la care ați furnizat datele

 

2.7.    Prelucrarea datelor reprezentanților partenerilor contractuali implicați în derularea contractelor cu Societatea și/sau reprezentanților autorităților publice

Dacă sunteți persoană de contact a partenerilor, a potențialilor parteneri sau a autorităților publice cu care interacționează Societatea în derularea contractelor, Societatea prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

  • Pentru inițierea sau desfășurarea relației contractuale dintre Societate și parteneri sau potențiali parteneri;
  • Pentru inițierea sau desfășurarea relațiilor dintre Societate și reprezentanții autorităților publice cu care interacționează în derularea activității curente;

Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al Societății de a iniția și desfășura relațiile contractuale si/sau cu autoritatile publice în derularea activității Societății în contextul oferirii produselor si serviciilor Societății. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop poate avea drept consecințe imposibilitatea Societății de a-și desfășura activitatea.

 

 

Scop

Categorii de date prelucrate

Temei legal

Durată

1

Inițierea sau desfășurarea relației contractuale dintre Societate și parteneri sau potențiali parteneri;

Nume, prenume, adresă, adresa de e-mail, număr de telefon, funcție, semnătură

Interes legitim

Pe durata desfășurării relațiilor contractuale, dar nu mai mult de 10 ani

2

Inițierea sau desfășurarea relațiilor dintre Societate si reprezentanții autorităților publice cu care interacționează în derularea activității curente

Nume, prenume, adresă, adresa de e-mail, număr de telefon, funcție, semnătură

Interes legitim

Pe durata activitatii societatii

 

2.8.    Sondaje, studii privind satisfacția clienților și feedback de la clienți

Vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atunci când decideți să participați la sondajele sau studiile noastre de piață, la anchetele privind gradul de satisfacție a clientului sau când ne furnizați feedback cu privire la produsele și serviciile noastre. Astfel de date cu caracter personal vor fi prelucrate în scopul de mai sus doar pe baza consimțământul dumneavoastră, având, de asemenea, în vedere și interesul nostru legitim de a ne ajuta să înțelegem nevoile și așteptările clienților cu privire la produsele și serviciile noastre. Participarea dumneavoastră la astfel de sondaje sau studii de piață este voluntară. În consecință, este alegerea dumneavoastră dacă ne furnizați sau nu datele cu caracter personal (precum nume și prenume, informații privind preferințele și obiceiurile de cumpărare sau alte date cu caracter personal pe care vă oferiți să ni le furnizați), prin completarea formularelor de participare de pe site-ul nostru web sau alte formulare similare furnizate în cadrul respectivelor sondaje sau studii.

 

 

Scop

Temei legal

Durata

1

Sondaje sau studii de piață, anchete privind gradul de satisfacție a clientului sau când ne furnizați feedback cu privire la produsele și serviciile noastre

Consimțământ, interes legitim

Pe o perioada de 5 ani sau pana la retragera consimtamantului, care situatie intervine prima

 

2.9.    Luarea deciziilor în mod automat și crearea de profiluri în mod automat

Datele cu caracter personal la care se face referire în prezenta sunt supuse unor procese decizionale automatizate, inclusiv crearea de profiluri.

  • Vom reține istoricul dumneavoastră de cumpărături și vom utiliza detaliile privind produsele pe care le-ați achiziționat în trecut pentru a vă adresa sugestii cu privire la alte produse cu privire la care considerăm că veți fi interesat;
  • Vom reține și evalua informațiile privitoare la cele mai recente vizite de pe site-ul nostru web și cum navigați prin diferite secțiuni ale site-ului nostru în scopuri analitice, pentru a înțelege modul în care persoanele utilizează site-ul nostru web pentru a-l putea face mai intuitiv;
  • Vom menține o evidența a articolelor de pe site-ul nostru web pe care le-ați accesat și vom utiliza respectiva informație pentru a vă adresa pe acest site publicitate care este relevantă pentru interesele dumneavoastră, pe care le-am identificat în baza articolelor pe care le-ați citit.

Scopul acestui tip de prelucrare este acela de a va transmite informații publicitare personalizate, în baza interesului comercial legitim al Societății, de exemplu îmbunătățirea serviciilor noastre. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop poate avea drept consecințe imposibilitatea Societăți de a vă oferi informațiile necesare în funcție de nevoile dumneavoastră.

 

2.10. Monitorizarea/securitatea persoanelor, spatiilor si/sau a bunurilor

Vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, precum nume, prenume, imagine, serie si nr CI, atunci când decideți să ne vizitați, în baza interesului legitim al Societpții în scopul de a asigura securitatea și de a evita accesul neautorizat în spațiile noastre.

Vom menține o evidență a persoanelor care accesează spațiile noastre, reținând datele cu caracter personal ale acestorași vom utiliza respectivele informații doar în eventualitatea unei breșe de securitate.

Refuzul furnizării datelor pentru acest scop poate avea drept consecințe imposibilitatea accesării spațiilor Societatii.

Vă informăm că datele dumneavoastră înregistrate în evidența persoanelor care accesează spațiile noastre sunt păstrate pentru o perioadă de 1 an. Datele prelucrate prin intermediul camerelor video sunt păstrate, potrivit legii, pentru o durată care nu depășește 30 de zile.

 

2.11.  Promovare medicala

In scopul promovarii produselor si serviciilor Societatii catre persoanele calificate (HCP), vom prelucra date cu caracter personal comunicate de persoanele vizate in formularul de colectare consimtamant.

Astfel de date cu caracter personal vor fi prelucrate în scopul de mai sus doar pe baza consimțământului dumneavoastră, având, de asemenea, în vedere și interesul nostru legitim de a ne promova produsele și serviciile noastre.

Participarea dumneavoastră este voluntară. În consecință, este alegerea dumneavoastră dacă ne furnizați sau nu datele cu caracter personal (precum nume, prenume, localitatea în care va desfăşurati activitatea, codul de parafă, gradul profesional, nr. de telefon mobil/fix, e-mail), prin completarea formularelor de consimtamant.

 

 

Scop

Temei legal

Durata

1

Întocmirea unei bazei de date cu profesionistii din domeniul sanatatii in scop de promovare medicala a produselor si serviciilor

Consimțământ, interes legitim

Pe o perioada de 5 ani sau pana la retragera consimtamantului, care situatie intervine prima

 

  1. CUI DIVULGĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL?

Pentru a atinge scopurile descrise mai sus, Societatea utilizează serviciile mai multor parteneri contractuali. Acestia au calitatea de persoane împuternicite, cum ar fi furnizorii de servicii de telecomunicatii la care apelam pentru transmiterea mesajelor SMS/e-mail, agentii de media din Romania, iar acestora le pot fi furnizate datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a fi utilizate în limitele obligațiilor pe care și le-au asumat față de Societate. Datele cu caracter personal pe care le divulgăm către persoanele împuternicite de noi, sunt limitate la informațiile cu caracter personal minime care sunt necesare pentru prestarea respectivelor servicii și le solicităm acestor să nu utilizeze datele cu caracter personal în niciun alt scop. Depunem toate eforturile pentru a ne asigura că toate entitățile cu care lucrăm stochează datele dumneavoastră cu caracter personal în condiții de siguranță și securitate.

Datele cu caracter personal indicate mai sus pot fi puse la dispoziție sau transmite către terți și în următoarele situații: (i) autorități publice, auditori sau instituții cu competențe în realizarea de inspecții și controale asupra activității și activelor Societății, care solicită Societății să furnizeze informații, în virtutea obligațiilor legale ale acesteia din urmă. Aceste autorități publice sau instituții pot fi Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, Inspecția Muncii, organele de poliție, Autoritatea pentru Protecția Consumatorului, Agenția Națională pentru Administrare Fiscală; (ii) pentru respectarea unei cerințe legale sau pentru protejarea drepturilor și activelor Societății noastre sau alte entități sau persoane, precum instanțe de judecată; (iii) terți achizitori, în măsura în care activitatea Societății ar fi transferată (în totalitate sau parțial), iar datele persoanelor vizate ar fi parte din activele care fac obiectul unei astfel de tranzacții.

De asemenea, în scopurile prelucrării de mai sus, putem distribui datele dumneavoastră cu caracter personal către societăți din grupul A&D Pharma, societăți care vor respecta instrucțiunile Societății în ceea ce privește prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal. Pentru mai multe informații referitoare la grupul A&D Pharma, vă rugăm să vizitați www.adpharma.com.

Persoanele și entitățile cărora le putem distribui date cu caracter personal sunt următoarele:

a)     În scopul navigării pe site-ul web și în scopuri referitoare la utilizarea cookie-urilor, putem transmite datele cu caracter personal către furnizori de servicii de analiză și de motoare de căutare pentru ca aceștia să furnizeze servicii de întreținere a site-ului nostru web;

b)     Pentru a răspunde întrebărilor, solicitărilor sau reclamațiilor dumneavoastră, putem distribui datele dumneavoastră cu caracter personal către furnizorii noștri de servicii de centru de apel;

c)      Pentru organizarea și gestionarea campaniilor promoționale, precum și pentru analizarea eficacității acestora, putem distribui datele dumneavoastră cu caracter personal către agenții de publicitate și marketing sau agenții de media digitală sau agenții de rețele de socializare;

d)     Pentru comunicările de marketing direct, putem transmite datele cu caracter personal către agențiile de publicitate și marketing care realizează comunicarea în numele nostru;

e)      Pentru realizarea de sondaje sau studii de piață, anchete privind gradul de satisfacție a clientului sau pentru a obține feedback de la clienții noștri cu privire la produsele și serviciile noastre, putem distribui datele cu caracter personal către furnizori de servicii de sondaje sau studii de piață/anchete privind clienții.

  1. TRANSFERUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL ÎN STRĂINĂTATE

În contextul operațiunilor descrise mai sus, datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi transferate în străinătate către state din Uniunea Europeană („UE”) sau Spațiul Economic European („SEE”).

Vă informăm prin prezenta că orice transfer realizat de Societate într-un stat membru UE sau SEE va respecta cerințele legale prevăzute în GDPR.

  1. CÂT TIMP STOCĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL

Vom stoca datele dumneavoastră cu caracter personal doar pe perioada de timp necesară pentru atingerea scopurilor de prelucrare expuse mai sus, cu respectarea în același timp a cerințelor legale în vigoare, precum și a duratelor menționate mai sus. În cazul în care, după expirarea duratei stabilite, Societatea va stabili că are un interes legitim sau o obligație legală de a prelucra în continuare datele dumneavoastră cu caracter personal în alte scopuri, veți fi informați în mod corespunzător în acest sens.

Estimăm că activitățile de prelucrare detaliate mai sus vor necesita stocarea datelor cu caracter personal fie pentru (i) perioada prevăzută de lege; sau (ii) o perioadă nedeterminată, dacă legile și regulamentele aplicabile o permit. Cu toate acestea, în acest caz, vă informam că orice prelucrare a datelor va înceta după primirea solicitării dvs., că anumite date sau toate datele dumneavoastră vor fi eliminate; (iii) sau până la încetarea existenței scopului relevant aplicabil anumitor date.

Odată ce perioada de prelucrare indicată mai sus expiră, iar Societatea nu mai are motive legale sau legitime de a prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, datele vor fi șterse în conformitate cu procedurile acesteia, care pot implica arhivarea, anonimizarea sau distrugerea acestora.

  1. PRELUCRAREA DATELOR COPIILOR CU VÂRSTA DE SUB 16 ANI

Toate activitățile de prelucrare a datelor cu caracter personal prezentate în această Politică se referă exclusiv la persoane care au cel puțin 16 ani. Utilizarea sistemelor, precum și a rezultatelor prelucrării este interzisă cu privire la copiii care nu au împlinit această vârstă fără consimțământul părinților/reprezentanților legali ai acestora. În cazul în care, în ciuda eforturilor noastre rezonabile de prevenire, o astfel de prelucrare are totuși loc, o vom înceta odată ce observăm faptul că utilizatorii nu au împlinit vârsta menționată mai sus.

  1. SECURITATEA PRELUCRĂRII DATELOR

Societatea vă informează prin prezenta că evaluează și actualizează constant măsurile de securitate implementate pentru a asigura o prelucrare a datelor cu caracter personal în condiții de siguranță și securitate.

  1. DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE

În contextul prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal, aveți următoarele drepturi:

  1. Dreptul de acces la datele cu caracter personal prelucrate: aveți dreptul de a obține confirmarea faptului că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt sau nu prelucrate și, în caz afirmativ, de a avea acces la tipul de date cu caracter personal și condițiile în care sunt prelucrate , prin adresarea unei cereri în acest sens către operatorul de date;
  2. Dreptul de a solicita rectificarea sau ștergerea datelor cu caracter personal: aveți posibilitatea de a solicita, prin adresarea unei cereri în acest sens către operatorul de date, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte, completarea datelor incomplete sau ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal în cazul în cazul în care (i) datele nu mai sus necesare în scopul inițial (și nu există un nou scop legal), (ii) temeiul juridic al prelucrării este consimțământul persoanei vizate, persoana vizată își retrage consimțământul și nu există alt temei legal, (iii) persoana vizată își exercită dreptul de a se opune, iar operatorul nu are motive legitime care să prevaleze pentru a continua prelucrarea, (iv) datele au fost prelucrate ilegal, (v) ștergerea este necesară pentru conformarea cu legislația UE sau legislația română sau (vi) datele au fost colectate în legătură cu servicii ale societății informaționale oferite copiilor (dacă este cazul), când se aplică cerințe specifice cu privire la consimțământ;
  3. Dreptul de a solicita restricționarea prelucrării: aveți dreptul de a obține restricționarea prelucrării în cazurile în care: (i) considerați că datele cu caracter personal prelucrate sunt inexacte, pentru o perioadă care să permită operatorului să verifice exactitatea datelor cu caracter personal; (ii) prelucrarea este ilegală, însă dumneavoastră nu doriți ca să vă ștergem datele cu caracter personal, ci să restrângem utilizarea acestor date; (iii) în cazul în care operatorul de date nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal în scopurile menționate mai sus, însă dumneavoastră aveți nevoie de date pentru a constata, exercita sau apăra un drept în instanță sau (iv) v-ați opus prelucrării, pentru intervalul de timp în care să verificăm dacă temeiurile legitime ale operatorului de date prevalează asupra drepturilor persoanei vizate;
  4. Dreptul de a vă retrage consimțământul cu privire la prelucrare, atunci când prelucrarea are la bază consimțământul, fără însă a afecta legalitatea activităților de prelucrare realizate până în momentul respectiv;
  5. Dreptul de a vă opune cu privire la prelucrarea datelor din motive legate de situația particulară în care vă aflați, atunci când prelucrarea se întemeiază pe interes legitim, precum și de a vă opune, în orice moment, prelucrării datelor în scopuri de marketing direct, inclusiv crearea de profiluri;
  6. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automatizată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează pe aceasta în mod similar într-o manieră semnificativă;
  7. Dreptul la portabilitatea datelor, însemnând dreptul de a vă primi datele cu caracter personal pe care le-ați furnizat operatorului de date într-o formă structurată, utilizată în mod curent și care poate fi citită automat, precum și dreptul de a transfera respectivele date către un alt operator, în cazul în care prelucrarea are la bază consimțământul dumneavoastră sau executarea unui contract și se realizează prin mijloace automate;

Drepturile de mai sus pot fi exercitate în orice moment. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă încurajăm să adresați o solicitare în scris, datată și semnată sau în format electronic la următoarea adresă: Mogosoaia, str.Ciobanului, nr. 133, jud. Ilfov sau prin e-mail la protectiedate@adpharma.com  De asemenea, în cazul în care doriți să vă retrageți consimțământul acordat cu privire la scopurile de marketing direct, aveți posibilitatea de a utiliza opțiunea „dezabonare” care este inclusă în fiecare comunicare de marketing.

  1. Dreptul de a depune o plângere la Autoritatea de Protecție a Datelor (ANSPDCP) și dreptul de a vă adresa instanțelor de judecată competente.
  2. MODIFICĂRI LA ACEASTĂ POLITICĂ

Această Politică de Confidențialitate poate suferi din când în când modificări și poate fi actualizată de către Societate, după cum va fi necesar. Societatea vă va notifica cu privire la orice modificări materiale sau substanțiale ale acestei Politici de Confidențialitate și se va asigura că respectiva notificare este efectuată într-o manieră care asigură luarea acestora la cunoștință de către dumneavoastră, spre exemplu prin utilizarea adresei de e-mail pe care ne-ați furnizat-o, sau orice mijloace adecvate care să asigure o comunicare efectivă.

  1. CONTACT

Puteți adresa orice întrebare în legătură cu prezentul document către Responsabilul cu Protecția Datelor, care poate fi contactat folosind următoarele detalii de contract: protectiedate@adpharma.com, telefon:021.301.74.74 si/sau fax 021.301.74.75