Societatea Laboratoires Galénic utilizează module cookie și alte mijloace tehnice în scopuri statistice și pentru măsurarea audienței, pentru a vă oferi publicitate personalizată, pentru de testarea și personalizarea website-ului.
Aflați mai multe despre Politica de confidențialitate    Configurarea modulelor cookie

Accept
INCHIDETI

PRODUSELE GALENICE
ALE COMPANIEI GALENIC

Must-have Galénic: CREAȚII DE EXCEPȚIE, O VERITABILĂ
PROVOCARE PENTRU MAEȘTRII PREPARATORI

Aceste produse sunt creații unice, veritabile isprăvi ale științei galenice. Maeștrii preparatori ai formulei Galenic și-au folosit creativitatea și precizia pentru a inventa texturi, de fiecare dată uimitoare și inedite; capodopere de eficacitate și senzorialitate

SECRET D'EXCELLENCE
CREMA

Maestrul preparator a creat un produs universal care corectează ”toate semnele vârstei”. Pentru a atinge excelența, a proiectat o formulă galenică inedită. O structură în formă de stea, ca Alga Zăpezii, activ principal al acestei formule, până la contactul cu pielea.

Descoperiți

La contactul cu căldura pielii, crema se topește într-o veritabilă cascadă senzorială.

Gel-cremă rafinat, cu microparticule veritabile de rubin…

DIFFUSEUR DE BEAUTE
Un boost de strălucire

Maestrul formulator a vrut să creeze un produs de îngrijire complet pentru a spori luminozitatea tenului femeilor, imediat și cu efect de durată. A inventat un nou galenic de excepție, care funcționează ca un veritabil rezervor de vitalitate pentru piele. Infuzat cu microparticule de rubin, care oferă imediat un plus de strălucire, structura sa inedită îi permite să difuzeze progresiv și pe tot parcursul zilei o selecție de ingrediente active hidratante și pline de vitamine. O formulă cu adevărat extraordinară, ideală pentru a reface pielea în profunzime.

Descoperiți

BEAUTÉ DE NUIT
GEL CHRONO-ACTIVE

Maestrul formulator a vrut să recreeze frumusețea pielii în fiecare noapte, cu un produs inteligent care să ofere o piele regenerată dimineața, fără nici cel mai mic efort. A inventat un galenic inedit: un gel crono-activ cu efect de plasture. Acest gel incredibil de proaspăt este o baie de hidratare* continuă cu puteri regeneratoare, pentru o piele vizibil mai tânără și mai luminoasă.

*Straturile superioare ale epidermei.

Gel opalescent, cristalin, de o prospețime fără egal

Ser hidratant virtuos, produs lichid apos și gelifiant, cu microbule protectoare de ulei. Se topește cum se strecoară apa printre degete.

AQUA INFINI
SER STIMULANT CU APĂ

Maestrul preparator a dorit să regândească hidratarea în profunzime, creând un ser ultra-puternic. A inventat un galenic de excepție, un ser bifazat cu apă în gel, supra-concentrat, cu acțiune foarte hidratantă și cu microbule de ulei foarte fin care formează pe piele o peliculă protectoare, care limitează evaporarea apei.

Descoperiți

OPHYCEE
CORECTOR PENTRU O PIELE PERFECTĂ

Maestrul preparator a inventat un produs corector antirid care v[ conferă imediat o piele perfectă. Pentru aceasta, a proiectat o textură galenică cu transformare dublă care devine emulsie nivelatoare, apoi pudră fină iluminatoare.

Cremă nivelatoare delicat albăstruie...

Prelungiți
experiența