Societatea Laboratoires Galénic utilizează module cookie și alte mijloace tehnice în scopuri statistice și pentru măsurarea audienței, pentru a vă oferi publicitate personalizată, pentru de testarea și personalizarea website-ului.
Aflați mai multe despre Politica de confidențialitate    Configurarea modulelor cookie

Accept
INCHIDETI

MOȘTENIRE
FARMACEUTICĂ

PEIRRE FABRE,
FONDATORUL

Povestea începe la Paris, la finele anilor 1970. Domnul Pierre Fabre, farmacist vizionar și inventator al dermato-cosmeticii, inventează o marcă care combină încrederea în universul farmaceutic cu rafinamentul universului frumuseții. Datorită expertizei sale de farmacist și a cunoștințelor sale despre Arta formulelor, inventează și creează produse cosmetice de Înaltă calitate.

ORIGINEA ȘTIINȚEI
GALENICII

Numele Galenic exprimă referința la știința galenică. În spatele fabricației produselor cosmetice se ascunde o artă milenară, aceea a galenicii. Constă din găsirea celor mai bune combinații și compoziții pentru a asigura eficacitatea substanțelor active, producând emoții și plăceri ale simțurilor.

Dând șanse maxime unei substanțe active pentru a fi eficace pe piele și pentru a atinge ținta: acela este obiectivul vizat de ”galenică”, o expertiză foarte veche. Animat de pasiunea sa creatoare, Pierre Fabre se inspiră din această expertiză farmaceutică pentru a o aplica în lumea cosmeticii.

În anul 1977, creează marca Galenic pentru a face cunoscută această Artă a formulei, această știință galenică. Pentru el era o formă de a-și aminti că frumusețea nu este un teritoriu al promisiunilor, ci un teritoriu al expertizei. El reînnoiește și perpetuează această Artă a galenicii: fiecare produs cosmetic va avea cea mai bună galenică pentru a oferi femeilor o eficacitate incontestabilă. Astfel, marca este imediat recunoscută de către profesioniștii cosmeticii pentru Înalta sa calitate și originalitate.

PERPETUEAZĂ ARTA
FORMULEI

De 50 de ani, fiecare creație este rodul culturii farmaceutice a laboratoarelor Pierre Fabre și a expertizei științei galenice. Pierre Fabre a revoluționat cosmetica și frumusețea, punând în serviciul lor expertiza sa de farmacist și cunoștințele artei preparării O pasiune și o expertiză care se împărtășesc și se transmit între Maeştri preparatori.

Prelungiți
experiența